Werkwijze

Relax met One Brain®strressbal 3

Wist u dat uw lichaam de kennis heeft over wat u dwars zit en welke onbewuste processen een rol kunnen spelen?
Ons lichaam reageert op stress. Dit is onder andere merkbaar in de spanning van onze spieren. Ook ons brein reageert op stress. Stressmomenten worden zowel in ons brein als in ons lichaam opgeslagen, zeker als dit langer aanhoudt. Vaak beïnvloeden deze onbewuste herinneringen ons gedrag, omdat deze aanhoudende stress blokkades heeft kunnen veroorzaken.
De One Brain® methode van Three In One Concept® werkt met deze stressmomenten en de spierspanning in uw lichaam. Het is een werkwijze waarmee op een zeer directe manier helder kan worden:
• wat er voor u speelt,
• waar er mogelijk een oorzaak ligt,
• én wat er gedaan kan worden om dit terugkerende proces te veranderen.

Hoe?
De One Brain® consultant maakt gebruik van de spierreactie: dit wordt spiertesten genoemd.
Met behulp van de spiertest wordt duidelijk welke emotie er bij u speelt en wat er gedaan kan worden om de blokkades op te heffen.

De spiertestspiertest-02a

Met een zachte druk op beide armen maakt de kinesioloog -een ander woord voor de One Brain® consultant- gebruik van de stressreactie. De consultant communiceert dus als het ware met uw lichaam.

De Gedragsbarometer®
drie balletjes Zelfs zonder over uw gevoelens te praten is het mogelijk om u duidelijk te maken welke emotie geblokkeerd is. Op bewust, onbewust en lichaamsniveau vertelt de Gedragsbarometer welke emotie geblokkeerd is én wat u graag zou willen voelen in een bepaalde situatie of relatie.

 

De balansZelf doen

Door energiecorrecties en oefeningen aan te bieden zorgt de consultant er eerst voor dat uw lichaam in balans komt. Een lichaam heeft namelijk eerst balans nodig voordat het iets anders kan gaan doen.

Nadat uw lichaam weer in balans is én blokkades zijn opgeheven, begeleidt uw consultant u verder op weg naar wat u graag wilt.