Grondleggers

gstokes

Gordon Stokes
(1929 – 2006)

Oprichter en grondlegger van Three In One Concepts®

Gordon Stokes heeft Three In One Concepts, Inc. in 1976 officieel opgericht . In 1983 creëerde hij samen met zijn partners, Daniel Whiteside en Candace Callaway, Three In One Concepts in zijn huidige vorm.

Gordon heeft bij de ontwikkeling One Brain® methode al zijn kennis ingebracht die hij tijdens zijn leven door zijn samenwerking met Parent Effectiveness Training, Personology en zijn productieve samenwerking met Touch for Health heeft opgedaan. One Brain is een weerspiegeling van Gordon’s oprechte interesse om mensen te helpen, geïntegreerd met zijn wens om mensen in balans te brengen. Door het combineren van zijn kennis en zijn unieke inzicht op het gebied van kinesiologie en tal van andere levenservaringen, heeft hij, samen met zijn partners, een prachtige methode op het gebied van kinesiologie geïntroduceerd. Hij heeft ons als geen ander geleerd hoe het brein en het lichaam samenwerken. Door zijn zoektocht heeft hij ons vele mogelijkheden aangereikt om verder te gaan in ons leven.

Gordon Stokes wordt herinnerd als een prachtige meester/leraar, die velen de  One Brain® methode heeft bijgebracht middels zijn standvastige acceptatie, zijn onnavolgbare geduld en met zijn opmerkelijke afstemming en respect voor elk individu. Gordon was een heel bescheiden mens. Hij was dan ook het gelukkigst en dankbaar wanneer mensen geïnteresseerd waren in zijn werk. Hij was de gepersonifieerde Eenheid  – afgestemd op het belang én het verbeteren van zelfvertrouwen van cursisten en cliënten.

Zijn bekroonde boek, “Zonder Stress is leren makkelijk,” is vertaald in zeven talen.

Gordon’s zachte en vriendelijke geest leeft voort in het hart van de One Brain® methode van Three In One Concepts.

—–

dwhiteside

Daniel Whiteside
(1933 – 2013)

Co-creator van Three In One Concepts

Daniel Whiteside

In 1983 trad Daniel Whiteside toe als co-creator van Three In One Concepts – een multidimensionaal werk, gericht op de integratie van lichaam, geest en ziel.

In zijn kinderjaren kwam hij, door zijn ouders Robert en Elizabeth Whiteside. in aanraking met de kennis van Personology. Met zijn onnavolgbare kennis over menselijke structuren, die veranderen tijdens de kindertijd, in de pubertijd op weg naar volwassenheid, bracht hij zijn kennis in, binnen de One Brain Methode. Samen met Gordon heeft hij zijn kennis  over Structuren en hun Functie (SF)  geïntroduceerd binnen de One Brain Methode.

Daniel’s ongelooflijke kennis van de cultuur – literatuur, archeologie, geschiedenis, kunst en muziek – vermengd met zijn begrip van de menselijke karaktertrekken, komen naar voren in de programma’s die hij voor Three In One Concepts heeft geschreven. Zijn essentie kan worden gevoeld in de teksten en processen van de door hem geschreven vervolgprogramma’s, zoals: ‘Relationships in Jeopardy’; ’Childhood, Sexuality and ‘Aging’; ‘Adolescence, Maturity and ‘Love’; ‘Greed, Guilt and ‘God’; ‘Oneness’; ‘Sexuality’ en de ‘Child as the Parent’.

Voorafgaand aan zijn betrokkenheid bij Three In One Concepts, was Daniel co-auteur van de roman “Vuurgodin.” Samen met zijn vader schreef hij het goed verkochte boek “How to win over yourself and other people”, een inleiding tot Personology, Daarnaast was Daniel te gast in tal van radio- en televisieprogramma’s en verscheen in verschillende bekroonde educatieve films / video’s.

Hoewel Daniel er in 2009 voor koos om zijn onafhankelijke projecten uit te voeren, zal hij altijd gewaardeerd worden voor zijn schitterende bijdrage als co-creator van Three In One Concepts.
ccallawayCandace Callaway
(1949 – 2005)

Co-creator van Three In One Concepts

Candace Callaway kwam evenals Daniel in 1983 als co-creator bij Three In One Concepts.

De oorspronkelijke rol van Candace Callaway bij de vormgeving van Three In One Concepts kan ervaren worden in het bewustzijn en de diepte van de One Brain® methode en in de filosofie van Three In One Concepts®.

Velen hebben helaas geen kans gekregen om Candace te ontmoeten. Ze voelde zich het prettigst bij het onderhouden van contacten met klanten en het bemannen van het low-profile kantoor in Burbank. Zonder haar evenwichtige metafysische perspectief en verhelderende inzichten zou Three In One Concepts niet zo multidimensionaal zijn als nu het geval is.

Candace zal altijd herinnerd én gewaardeerd worden door Three In One Concepts voor haar partnerschap in de co-creatie van de One Brain methode en voor haar immense bijdrage aan de oorspronkelijke essentiële basis van Three In One Concepts.